• Indkøbskurven er tom!

Løbeure

Et løbeur gør løbeturen meget sjovere

Er du glad for at løbetræne og interesseret i tilbehør og udstyr, som kan være med til at optimere din træning, kan et løbeur være en god investering. Et løbeur indeholder – alt efter fabrikant, type og prisniveau – forskellige funktioner, som kan give dig mulighed for at få indsigt i din daglige løbetræning. Blandt typiske funktioner kan nævnes pulsmåler og kalorietæller, mens flere ure fås med GPS-funktion, som i højere grad kan hjælpe dig med at kortlægge din løbetur og –rute.

Påtænker du at anskaffe dig et løbeur, kan det derfor være en god idé at undersøge markedet og de mange muligheder. Først og fremmest er der prisen og de mange mulige funktioner at tage højde for, når du skal undersøge, hvilket ur, der er det mest optimale for dig, men også design og brugervenlighed er væsentlige elementer at forholde sig til. Tag dig derfor god tid og find ud af, hvilke behov du har for at kortlægge din træning, og så vil du helt sikkert kunne finde et løbeur, som opfylder lige netop dine behov.

Udfordrer dig selv med et løbeur fra SportsFix!

 Avanceret søgning

TOMTOM RUNNER 3
Sale
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, s...
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: Tæl skridt ..
699DKK 999DKK Eksl. Moms: 559DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: ..
1.049DKK 1.499DKK Eksl. Moms: 839DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO + MUSIC
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på:Tæl skridt..
1.329DKK 1.899DKK Eksl. Moms: 1.063DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)