• Indkøbskurven er tom!

Tridragt

De populære tridragter vinder mere og mere indpas i triathlon verdenen. Det er måske ikke det mest flatterende stykke sportstøj.Men producenter som Fusion har igennem tiden fået udviklet nogle tridragter,eller trisuits om man vil, som virkelig kan gøre en forskel i konkurrencerne.Om man er til den todelte model med tights og top hver for sig, eller om man er til tridragten er smag og behag, men selv om man er ude i tre så forskelligediscipliner, er tridragterne udviklet til at hjælpe dig på bedste vis igennem dem.

Når man vælger en tridragt er der flere egenskaber man skalvære opmærksom på. For det første skal du være sikker på at vælge en dragt med kompression. Kompression presser på dine muskler, hvilket øgerblodcirkulationen. Når blodcirkulationen øges, bliver musklerne i stand til at yde mere. Dette er både en fordel, mens du er i gang og efter endt træningeller konkurrence. Ved kompression har man mindre ømme muskler efter træningeller konkurrence, og ud over man helt lav praktisk undergår en masse smerter og besvær, så restituerer musklerne også bedre.

En anden ting man skal være opmærksom på når man vælger tridragt, er vandmodstanden. Vælger man en heldragt, sparer man også en masse tid i skiftezonerne, men omvendt skal dragten så også være optimalt designet til både løb, cykling og svømning. Vælger man en tridragt med lav vandmodstand,sparer man både tid og ikke mindst kræfter mens man svømmer.

Desuden er materialet altafgørende for hvad der adskiller de gode tridragter fra de mindre gode. Vælger man det rigtige materiale som er let, åndbart og ikke mindst hurtigt tørrende, så undgår man at slæbe rundt på unødvendig vægt.

Triathlon dragter er ofte udstyret med strategisk placeretlommer, til opbevaring af gel og andre energi tilskud. Vær derfor opmærksom på dette, samt hvor en evt. lynlås er placeret for at den ikke genere. Desudenskal de være udstyret med den rigtige pude, som man kender det fra cykelshorts,og det er en hårfin balance med at få en pude der er god nok til at undgå at cykelturen bliver ubehagelig, men som samtidig er lille nok til ikke at genereunder løb og svømning.

På SportsFix har vi et godt udvalg af forskellige tridragter. Hvad enten man er til korte ærmer eller helt uden ærmer. Vi føre de kendte mærker som blandt andet Fusion og Taymory.


Der er ingen produkter at vise in this category.