• Indkøbskurven er tom!

Triathlon udstyr

Triathlon udstyr i høj kvalitet

Triathlon bliver til stadighed mere og mere populær som sportsgren. I takt med at vi har et større og større behov for at udfordre os selv, er denne type af sport noget af det ypperste man kan kaste sig ud i. Triathlon findes i mange forskellige distancer, korte distancer hvor de fleste kan være med, men også på seriøst udfordrende distancer som Ironman, hvor det kræver en topatlet bare at kunne gennemføre.

En alsidig sport som triathlon, med en kombination af tre så forskellige sportsgrene, stiller store krav til det udstyr man benytter. Udstyret skal både kunne begå sig i vandet, men også være velegnet til farten på cyklen, og den krævende løbetur. På SportsFix finder du et udvalg af det bedste udstyr inden for triathlon verden. Vi har nøje udvalgt de mærker vi ønsker at forhandle, netop din garanti for at det du køber lever op til forventningerne.

Hvad enten du er på udkig efter multisportsure, tridragter, tri top eller tri tights, så har vi et udvalg af kun det bedste. Vi forhandler mærker som Fusion, Taymory og TomTom, som alle udmærker sig ved at være nogen af de bedste inden for deres område.

SportsFix tilbyder triathlon udstyr i høj kvalitet!Avanceret søgning

Smart og effektiv LED lys til din cykel- eller løbesko. Øger s...
Smart og effektiv LED lys til din cykel- eller løbesko. Øger synligheden overfor dine medtrafikanter i mørket. Når de lyse aftener begynder at forsvinde, er der mange der stadigvæk ynder at holde løbe- eller cykelformen ved lige, og det er specie..
100DKK Eksl. Moms: 80DKK
TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
61DKK 89DKK Eksl. Moms: 49DKK
TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)