• Indkøbskurven er tom!

Triathlon top

Er man til den todelte triathlon dragt, frem for heldragten, har man netop muligheden for at benytte sig af flere forskellige toppe. Ønsker man f.eks. en ærmeløs mens man svømmer, en rigtig cykeltrøje, samt en top med ærmer igen til løb, så har man netop muligheden. Man kan også benytte sig af den samme tritop til alle discipliner, under at tabe tid i skiftezonen.

Når man køber tri top er det vigtigt at man vælger den rigtige og ikke køber for billigt, der er nemlig nogle egenskaber man skal være klar over, og som kan være ganske nyttige, når man kaster sig ud i så hård en fysisk disciplin som triathlon er. Kompression er en af de vigtigste egenskaber når man vælger tøj til triathlon. Kompression presser ind på musklerne, hvilket øger blodcirkulationen. Den helt store gevinst herved, er at dine muskler kan yde mere og har nemmere ved at restituerer.

En anden egenskab man skal være opmærksom på når man vælger tri top og tri tøj generelt, er vandmodstanden i tøjet. Det har stor betydning for hvor mange kræfter du bruger i vandet, og kan i sidste ende koste flere minutter.

De fleste tri toppe har en tætsiddende pasform, og mange er faconsyet så de passer til din holdning på cyklen. Vær ydermere opmærksom på hvor lynlåsene sidder, samt om der er lommer placeret praktiske steder, så du nemt kan have gel eller andet med på turen.

På SportsFix har vi et bredt udvalg af de bedste tri toppe, vi forhandler førende mærker som Fusion og Taymory.


Der er ingen produkter at vise in this category.