• Indkøbskurven er tom!

Triathlon tøj mænd

Som mand går du helt sikkert meget op i din sport, og herunder også udstyret. Her er tøjet en vital del i at du kan opnår din mål. Når du vælger tridragt er det derfor vigtigt at du vælger noget tøj der passer godt til din figur. Hvad enten du er til den todelte tridragt eller heldragten, så finder du det rigtige udvalg her på siden.

Du bruger helt sikkert massere af timer på din sport, og det er derfor vigtigt at gøre dig nogle forskellige ting klart inden du vælger hvilken model du går med. Der er nemlig forskellige egenskaber, der kan hjælpe dig i mål på en bedre tid. Først og fremmest er det vigtigt at du går efter noget tri tøj med kompression. Kompression øger blodcirkulationen i musklerne ved at presse på dem, dette bevirker at dine muskler føles lettere og kan yde mere. Desuden bliver dine muskler også bedre til at restituerer ved kompression.

Svømning er måske den sværeste del at få trænet til daglig, og oftest den disciplin de fleste ikke er alt for glade for. Det er derfor altafgørende at man kan få så meget hjælp fra tøjet som overhovedet muligt. Gå derfor efter noget tøj der har så lidt vandmodstand som overhovedet muligt. Derved sparer du kræfter og ikke mindst tid på din svømning.

Når man kommer op af vandet, er det vigtigt at tøjet tørrer så hurtigt som muligt, så man ikke cykler rundt med mere vægt på, end højest nødvendigt. Og vælger man en dragt i noget let og åndbart materiale, så tørrer tøjet hurtigere.

Nøglen ligger tid i detaljen. Og her er triathlon ingen undtagelse, tværdigmod. Stil dig derfor en række banale men afgørende spørgsmål inden du vælger dragt. Skal det være en heldragt eller todelt? Har den optimalt placeret lommer? Skal den være med eller uden ærmer? Sidder lynlåsen et sted hvor den kan genere?

Har man styr på sine behov og ønsker fra start, er der større chance for at man bliver mere tilfreds med sit valg, og selvom en tridragt kan virke som et dyrt stykke tøj, skal men tænke på hvor mange timer man kommer til at tilbringe i den.


TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
61DKK 89DKK Eksl. Moms: 49DKK
TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)