• Indkøbskurven er tom!

Triathlon tøj kvinder

Vælg det rigtige udstyr når du dyrker triathlon, hvad enten du er til en heldragt eller en todelt tri dragt, har vi et godt udvalg til kvinder.

For både kvinde og mænd er det vigtigt at få noget tritøj der passer perfekt til din krop. Du bruger massere af timer på din sport, både konkurrence og træning, og det er derfor vigtigt at have triathlon tøj der hjælper dig, frem for at genere. Udover pasform er det derfor vigtigt at have følgende egenskaber for øje: Kompression, vandmodstand, materiale og funktionalitet.

Kompression er vigtigt for at få dine muskler til at yde det maksimale, det øger blodcirkulationen og gør dig i stand til at yde mere under selve træningen eller konkurrencen. Samt hjælper dine muskler til at restituerer.

Man bruger mange kræfter og tid på svømningen, det er mange triatleters ”svage” disciplin, og derfor har man brug for alt den hjælp man kan få. Ved at vælge en tridragt med så lidt vandmodstand som muligt, opnår man et bedre flow gennem vandet og derved bruger man færre kræfter og mindre tid. Når man kommer op af vandet, er det vigtigt at tøjet tørre så hurtigt som muligt, så man ikke slæber rundt på unødvendig vægt, gå derfor efter en tridragt lavet i et let materiale.

Det er ofte en god ide at tage højde for de mindste detaljer allerede inden man beslutter sig for hvilken tridrag man ønsker, igen skal den være todelt eller en heldragt? – men stil også dig selv det vigtige spørgsmål, om lommerne er placeret optimalt? Sidder lynlåsen godt, eller genere den? Ønsker jeg korte ærmer eller helt uden ærmer?

Har man gjort sine ønsker klare fra starten, er chancen for at du ender med det rigtige valg væsentlig større. Og husk igen, du kommer til at tilbringe mange timer i dit nye triathlon tøj.


TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
61DKK 89DKK Eksl. Moms: 49DKK
Viser 1 til 1 af 1 (1 Sider)