• Indkøbskurven er tom!

Triathlon tøj

Triathlon tøj til kvinder og mænd

For at yde sit maksimale, både til konkurrence og træning, er det vigtigt at vælge det rigtige triathlon tøj. Tøjet skal ikke alene være velegnet til både løb og cykling, men også svømning. En vigtig del af triathlon er skiftezonerne, her er meget tid at hente, og vælger man det rigtige tøj, sparer man masser af tid. Hvad enten du er til en tri dragt eller en kombination af en top og tights, er en smagssag. Tri-dragter er designet til at kunne benyttes til både løb, cykling og svømning. Men hvad enten du vælger dragten eller en kombination, er det vigtigt at vælge noget tøj der er både åndbart og hurtigt tørrende. At dyrke triathlon er mere fysisk anstrengende en de fleste andre sportsgrene, og det stille store krav til din fysiske formående. Derfor er det vigtigt at vælge tøj der hjælper dig, i stedet for at påvirke dig negativt. Her er der især to faktorer der spiller ind, hvad enten du vælger en tridrag eller en kombination af tri top og tri tight:

  • Først og fremmest er kompression vigtig. Kompression øger blodcirkulation i musklerne og gør dem i stand til at yde mere, samtidig med at du vil opleve mindre ømme muskler efter enten træning eller konkurrence.
  • Den anden vigtige faktor når du vælger triathlon tøj, er hvor hurtigt tøjet er til at skille sig af med vand, altså selve tørre-tiden af tøjet. At starte cykelturen med tøj der vejer 2 eller 3 gange så meget, da der har samlet sig en masse vand fra svømmeturen, tvinger dig til at bruge ekstra kræfter, hvilket kan ses direkte på dit resultat.
Find en masse forskellige tri-dragte samt toppe og tights her hos SportsFix. Vi har helt sikkert noget der passer dig, og vi fører kun de bedste mærker inden for sporten. Her finder du blandt andet Fusion og Taymory.

Triathlon tøj - specielt udvalgt til dig fra SportsFix!Avanceret søgning

TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
61DKK 89DKK Eksl. Moms: 49DKK
TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)