• Indkøbskurven er tom!

Triathlon tights

Om man fortrækker en trisuit eller en todelt tri dragt er smag og behag. Er man til den todelte triathlon dragt, har man friheden til at sammensætte sit sæt som man ønsker det. Vil man f.eks. gerne have en ærmeløs overdel, mens man ønsker ¾ tri tights eller ønsker en overdel med ærmer sammensat med almindelige korte tri tights, kan det kombineres som man vil.

Selv om man har muligheden for at skifte tøj mellem disciplinerne, er det ikke nødvendigt selvom man benytter sig at en todelt triathlon dragt. Tøjet er nemlig også her, som med heldragten, designet til at kunne benyttes under løb, cykling samt svømning.

Når man vælger den todelte tridragt, er det vigtigt at vælge de rigtige tri tights. Tights er nemlig udstyret med en række egenskaber, der alle sammen er med til at forbedre din performance. Her er det vigtigt at gå efter nogle tights, med den helt rigtige kompression mod musklerne. Her må det hverken være for lidt eller for meget. Kompression hjælper blodcirkulation i musklerne, hvilket gør dig i stand at yde mere. Kort sagt vil dine ben føles lettere. Desuden bevirker kompression også på at dine muskler ikke er lige så ømme efter endt træning, og de restituere hurtigere.

Men hvorfor ikke bare vælge et bare løbetights? – En af de andre egenskaber ved tri tights er den indbyggede pude, som man kender det fra cykelshorts. Her skal den være behagelig nok til at sadlen ikke genere på cyklen, samtidig med at den ikke må genere mens du løber og svømmer.

En anden vigtig egenskab ved tri tights, er den hastighed hvorved de tørre. Det er vigtigt at de tørre hurtigt når man kommer op af vandet, så man ikke slæber rundt på unødvendig vægt for lang tid.


Der er ingen produkter at vise in this category.