• Indkøbskurven er tom!

Triathlon jakke

Multisportsveste og multisportsjakker kan både benyttes til løb og cykling. Har du brug for ekstra varme eller vil du blot have mere ud af din træning i de koldere og mere vindblæste måneder, så er det helt rigtige valg en multisportsjakke eller vest.

Det er vigtigt at have for øje at multisportsjakkens vigtigste formål er at værne mod blæst og regn, uden af gå på kompromis med bevægelsesfriheden. Dette stiller naturligvis store krav til kvaliteten og materialet, da jakken udover at skulle være vandafvisende også skal være vindtæt, samtidig med at den ikke må gå på kompromis med at være åndbar og svedtransporterende.

Ønsker man mere bevægelsesfrihed kan man i stedet for en jakke, vælge en vest. Den holder stadigvæk kroppen varm og skærmer for den værste vind og regn, samtidig med at du har mere bevægelsesfrihed i armene.

Multisportsjakker og multisportsveste benyttes som regel i de kolde og mørkere måneder og du skal derfor gå efter en model med reflekser både foran og bagpå, så dine med trafikanter kan se dig i mørket.

Her på SportsFix forhandler vi flere kvalitets multisportsjakker og veste, blandt andet fra TomTom og Taymory.


TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
Viser 1 til 1 af 1 (1 Sider)