• Indkøbskurven er tom!

Tomtom runner

Tomtom Runner 3 er den nyeste opdatering af Tomtom’s populære serie af multisports-ure. Selv om uret er døbt Runner, dækker det over en helt række funktioner, der ikke alene er velegnet til løb, men også cykling, fitness, ja selv svømning. Derfor er Tomtom Runner 3 det perfekte multifunktions-ur, til dig, der er alsidig i de sportsgrene, du dyrker.

Tomtom Runner 3 findes i 3 forskellige modeller, en billig basismodel med alle de vigtige funktioner, som gør din daglige træning eller konkurrence en del lettere og sjovere. Du kan også vælge Cardio modellen, der indeholder pulsmåler. I modsætning til andre multisports-ure, har Tomtom indbygget pulsmåleren i uret, så den måler pulsen i håndleddet, så du slipper for at have måleren rundt om brystkassen. Til sidst har vi Cardio + Music til dig, der virkelig er ude efter et ur i top klasse. Tomtom Runner 3 Cardio + Music har vitterligt alle funktioner, ja selv musikafspiller. Så det eneste du behøver til din træning er ET ur. Nemlig TomTom Runner 3 Cardio + Music.

Hos SportsFix sætter vi en ære i at have det rigtige udstyr til den kræsne løber, og her passer Tomtom Runner 3 perfekt ind. Find alle 3 modeller her i shoppen.


TOMTOM RUNNER 3
Sale
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, s...
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: Tæl skridt ..
699DKK 999DKK Eksl. Moms: 559DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: ..
1.049DKK 1.499DKK Eksl. Moms: 839DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO + MUSIC
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på:Tæl skridt..
1.329DKK 1.899DKK Eksl. Moms: 1.063DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)