• Indkøbskurven er tom!

TAYMORY LØBETRØJE

Løbetrøjen eller T-shirten er vigtig for optimal træning

At løbe eller træne i fitnesscenteret kan nemt være en blandet fornøjelse, hvis ikke du er kommet af sted i den rigtige løbetrøje. Intet er værre end at være negativt påvirket over ens påklædning, når nu man helst vil koncentrere sig om sin træning. Der findes løbetrøjer og T-shirts der hver især, egner sig til forskellige typer træning, og det er derfor vigtigt at vælge lige netop den der passer bedst til dig. Typisk skeler man til 3 forskellige typer af løbetrøjer.

Løstsiddende løbetrøjer, tætsiddende trøjer samt isoleret. Hver især har de forskellige funktioner, der gør dem til det helt rigtige valg for dig. De løstsiddende løbetrøjer og T-shirts, er de mest alsidige, og du går sjældent helt galt i byen, med dette valg. En løstsiddende model kan både anvendes som første lag, mellem-laget eller yderlaget og kan derfor bruges året rundt. Den er også særdeles velegnet i træningscenteret.

Går man efter en tætsiddende trøje, kan man med fordel gå efter en model med kompression, og derved øge blodcirkulationen i musklerne, som vi kender det fra løbetights. De tætsiddende løbetrøjer er mere begrænset i deres anvendelsesmuligheder, men kan med fordel kombineres med en varm løbetrøje til de kolde dage. De isolerede løbetrøjer, benyttes oftest som det yderste lag eller som mellemlag, med en løbejakke uden på.

Den isolerede løbetrøje kan med fordel købes til at være løstsiddende, da du skal have plads til en lag inden under.

Taymory har udviklet en serie at løbe- og træning T-shirt og trøjer, der alle udmærker sig ved at være utrolig lette og luftige. T-shirten er også særdeles velegnet til aktiviteter med høj intensitet og svedudvikling, såsom spinning, da den aktivt transportere sveden væk fra kroppen og ikke tynges af at være våd og klæbrig. Løbetrøjerne er også velegnet at have under en løbejakke eller løbevest på de koldere dage. De fås desuden i mange forskellige farver.

Taymory løbetrøje til alle former for træning!TAYMORY LØBE T-SHIRT KVINDER R42
Sale
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 e...
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 er en af de bedste løbe T-shirt, vi har set på markedet og tilmed til en fornuftig pris. R42 er vævet i et letvægtsmateriale og er aktivt svedtransporterende. Den er elastisk og yderst ..
349DKK 499DKK Eksl. Moms: 279DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT MÆND R41
Sale
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-sh...
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-shirt er virkelig behagelig at løbe med. Dens lave vægt og tynde stof gør den yderst komfortabel, selv over længere distancer. Den har en løst siddende pasform, og man kan virkelige mær..
349DKK 499DKK Eksl. Moms: 279DKK
Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)