• Indkøbskurven er tom!

TAYMORY LØBETIGHTS

Få det maksimale ud af din løbetræning med Taymory løbetights

Løbetights er gennem de sidste mange år blevet mere og mere populære hos den moderne løber. Den tætsiddende pasform med en optimal bevægelsesfrihed gør at, du får det bedste ud af både din træning og konkurrence. Om man er til løbetights eller løbeshorts er smag og behag, dog har løbetights nogle funktioner og fordele man ikke finder i shorts. Derfor er det vigtigt når du køber løbetights at du går efter de rigtige. Man kan nemt købe for billigt, og gå glip af fordelene. Den helt store fordel ved løbetights er at, de strammer og presser ind på musklerne, hvilket øger blodcirkulationen og dermed gør dig i stand til at yde mere. Dog er det vigtigt at kompression mod musklerne hverken er for meget eller for lidt. Alle kan benytte sig at kompression, da den øgede blodcirkulation letter musklerne og du vil ikke opleve ømme muskler på samme måde som uden.

Taymory har, med dybe rødder i triathlon verden, taget de bedste egenskaber med ind i deres løbetights. De har en fantastisk pasform og bevægelsesfrihed, desuden er stoffet aktivt svedtransporterende og tørrer utrolig hurtigt. Taymory løbetights er fremstillet i strækbart syntetisk materiale for at sikre optimal åndbarhed og komfort. Taymory løbetights er designet til den helt rigtige kompression, hverken for meget eller for lidt. Topatleter over hele verden er netop begyndt at bruge Taymory for at få fuld udbytte at optimal kompression.

Taymory løbetights gør det sjovere at løbe!



TAYMORY LANGE LØBETIGHTS  JN435
Sale
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan be...
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan benyttes både til løb og til fitness. Taymory JN435 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under træning.De er praktiske og fungerer godt til træning om vinteren, hv..
419DKK 599DKK Eksl. Moms: 335DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS JN440
Sale
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre ...
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre og kan benyttes både til løb, men også til fitness. Taymory JN440 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under konkurrence eller træning, de er praktiske og funger..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
TAYMORY LØBESHORTS MÆND R45
Sale
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshor...
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshorts fra Taymory, er designet med detaljen for øje. I modsætning til de fleste løbeshorts, ligner R45 mere et par almindelige sportsshorts, men lad dig ikke narre af designet, for inde u..
370DKK 529DKK Eksl. Moms: 296DKK
TAYMORY LØBETIGHTS JN436
Sale
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan be...
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan benyttes både til løb men også til fitness. Taymory JN436 er designet til den kræsne løber, der ønsker fuld komfort under træning. De er praktiske og fungerer godt til træning .De er u..
300DKK 429DKK Eksl. Moms: 240DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 Sider)