• Indkøbskurven er tom!

TAYMORY LØBEJAKKER OG LØBEVEST

Få mere ud af din løbetræning med en løbejakke eller vest

Hvad enten du har brug for mere varme under din daglige løbetræning eller blot ønsker noget til at tage på før og efter et løb, så kan det godt betale sig at købe en god løbejakke eller løbevest. Man skal huske at løbejakkens vigtigste formål er at, skærme for vind og regn, uden at genere dine bevægelser. Det er derfor vigtigt at løbejakken eller vesten er fremstillet i et let materiale af god kvalitet. Derudover er det vigtigt at jakken er vandafvisende, åndbart og samtidigt svedtransportende. Løbejakker og løbeveste benyttes oftest i de mørke og kolde måneder og det er derfor en god ide at gå efter modeller med reflekser både foran og bagpå, så de andre trafikanter kan være opmærksom på dig.

Taymory har udviklet en række lækre løbejakker og veste, hvor både pris og kvalitet hænger sammen. Alle jakker og veste er både vindtæt og vandafvisende, da de typisk benyttes i dårligere vejr og på kolde dage. Når du vælger løbejakke og løbevest, er det en god ide at vælge en mere løst siddende, hvor du har bevægelsesfrihed og hvor du har plads til en løbetrøje inden under.

Taymory løbejakke holder dig tør og lun under turen.TAYMORY LØBEJAKKE R11
Sale
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbej...
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbejakken er behagelig at løb i og beskytter både mod vind og regn. Taymory R11 vigtigste formål er at beskytte mod det dårlige vejr i de koldere vintermåneder, og derfor er den både vindt..
839DKK 1.199DKK Eksl. Moms: 671DKK
TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)