• Indkøbskurven er tom!

Løbeudstyr

Optimere dit løb med det rette løbeudstyr.

Løb er en af de sports-aktiviteter som mange dyrker i hverdagen. Løb er en nem form for træning, da den ikke kræver alverden, man er ikke afhængig af tid og sted og bestemt løbeudstyr. Det er lysten og motivationen der gør forskellen. Mangler motivationen kan denne nemt forøges med nyt løbeudstyr.


Med det rette udstyr bliver løbeoplevelsen så meget bedre og sjovere og motivationen til at komme ud og løbe bliver meget større. Det er nemt at finde bukser og trøje/t-shirt i skabet, man kan løbe i alt slags tøj men løbetøj med en optimal pasform og en god kvalitet gør løbeturen sjovere og hurtigere. Er man bidt af at løbe, er det værd at overveje at investerer i tøj der er udvikling til løb.Udfordre dig selv med et løbeur, snup de sidste 800 m. for at ramme 10 km eller sæt farten op for at nå en ønsket tid. Et løbeur kan have stor påvirkning på udviklingen af løbetræningen og gør det muligt at have et overblik over hvor langt og hvor hurtigt man løber.   

 

Her finder du et stort udvalg af løbetøj til både dame og herre, løbeure herunder GPS ure og fitnessure samt andet løbetilbehør. Hop videre til løbetights, løbejakker, løbetrøjer ved at klikke her.


Vil du have det optimale ud af dit løb, så investerer i løbeudstyr i en god kvalitet – du vil ikke fortryde det!


Avanceret søgning

Smart og effektiv LED lys til din cykel- eller løbesko. Øger s...
Smart og effektiv LED lys til din cykel- eller løbesko. Øger synligheden overfor dine medtrafikanter i mørket. Når de lyse aftener begynder at forsvinde, er der mange der stadigvæk ynder at holde løbe- eller cykelformen ved lige, og det er specie..
100DKK Eksl. Moms: 80DKK
TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
71DKK 89DKK Eksl. Moms: 57DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS  JN435
Sale
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan be...
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan benyttes både til løb og til fitness. Taymory JN435 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under træning.De er praktiske og fungerer godt til træning om vinteren, hv..
479DKK 599DKK Eksl. Moms: 383DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS JN440
Sale
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre ...
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre og kan benyttes både til løb, men også til fitness. Taymory JN440 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under konkurrence eller træning, de er praktiske og funger..
559DKK 699DKK Eksl. Moms: 447DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT KVINDER R42
Sale
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 e...
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 er en af de bedste løbe T-shirt, vi har set på markedet og tilmed til en fornuftig pris. R42 er vævet i et letvægtsmateriale og er aktivt svedtransporterende. Den er elastisk og yderst ..
399DKK 499DKK Eksl. Moms: 319DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT MÆND R41
Sale
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-sh...
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-shirt er virkelig behagelig at løbe med. Dens lave vægt og tynde stof gør den yderst komfortabel, selv over længere distancer. Den har en løst siddende pasform, og man kan virkelige mær..
399DKK 499DKK Eksl. Moms: 319DKK
TAYMORY LØBEJAKKE R11
Sale
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbej...
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbejakken er behagelig at løb i og beskytter både mod vind og regn. Taymory R11 vigtigste formål er at beskytte mod det dårlige vejr i de koldere vintermåneder, og derfor er den både vindt..
959DKK 1.199DKK Eksl. Moms: 767DKK
TAYMORY LØBESHORTS MÆND R45
Sale
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshor...
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshorts fra Taymory, er designet med detaljen for øje. I modsætning til de fleste løbeshorts, ligner R45 mere et par almindelige sportsshorts, men lad dig ikke narre af designet, for inde u..
423DKK 529DKK Eksl. Moms: 338DKK
TAYMORY LØBETIGHTS JN436
Sale
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan be...
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan benyttes både til løb men også til fitness. Taymory JN436 er designet til den kræsne løber, der ønsker fuld komfort under træning. De er praktiske og fungerer godt til træning .De er u..
343DKK 429DKK Eksl. Moms: 274DKK
TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
559DKK 699DKK Eksl. Moms: 447DKK
TOMTOM RUNNER 3
Sale
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, s...
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: Tæl skridt ..
849DKK 999DKK Eksl. Moms: 679DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: ..
1.249DKK 1.499DKK Eksl. Moms: 999DKK
Viser 1 til 12 af 13 (2 Sider)