• Indkøbskurven er tom!

Løbetrøjer

Løbetrøjer med god pasform

Til løbetræning og fitness er det rigtige træningstøj altafgørende – det er derfor vigtigt, at du finder frem til det træningstøj, som du føler dig godt tilpas i, så du kan yde dit optimale og få mest muligt ud af din træning. Det er ikke mindst vigtigt at finde en god løbetrøje, som er både behagelig og komfortabel, og som sikrer dig optimal bevægelsesfrihed.

Løbetrøjer i topkvalitet finder du her hos SportsFix. Vi kan tilbyde et alsidigt udvalg af løbetrøjer til både damer og herrer, og vi forhandler modeller til både udendørs- og indendørsbrug. Uanset, om du holder af at løbe i skoven, i byen eller på et løbebånd i dit lokale fitnesscenter, har vi en model, som passer til formålet.

Blandt vores udvalg af løbetrøjer findes både modeller med korte eller lange ærmer, og vi forhandler trøjer i en lang række forskellige farver og kvaliteter. Nogle af modellerne er særligt tilpasset løbeture udendørs og har reflekser, som gør det lettere før bilister og cyklister at se dig i mørke. De er ligeledes isolerende og svedtransporterende, så du lettere kan holde varmen – også i vinterhalvåret.

Foretrækker du derimod at træne indendørs – enten på et løbebånd eller med styrketræning, fitness, eller noget helt tredje –, finder du et udvalg af løbetrøjer med korte ærmer, der er meget åndbare, og som fås i et væld af flotte farver. Her findes ligeledes modeller til både damer og herrer, og trøjerne fås i forskellige kvaliteter og prisklasser.

Uanset, hvilken form for træning, som er motiverende for dig, er den rigtige påklædning langt fra uvæsentlig. Det er afgørende, at du føler dig godt tilpas i dit træningstøj, og at du kan bevæge dig frit, uden at tøjet strammer og generer. Tag et kig på SportsFix udvalg af træningstøj – her finder du helt sikkert noget, som passer til dig og din træning.


Søger du efter Fusion løbetrøjer så klik her eller Taymory løbetrøjer så klik her.

Fin din nye løbetrøje hos SportsFixTAYMORY LØBE T-SHIRT KVINDER R42
Sale
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 e...
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 er en af de bedste løbe T-shirt, vi har set på markedet og tilmed til en fornuftig pris. R42 er vævet i et letvægtsmateriale og er aktivt svedtransporterende. Den er elastisk og yderst ..
399DKK 499DKK Eksl. Moms: 319DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT MÆND R41
Sale
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-sh...
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-shirt er virkelig behagelig at løbe med. Dens lave vægt og tynde stof gør den yderst komfortabel, selv over længere distancer. Den har en løst siddende pasform, og man kan virkelige mær..
399DKK 499DKK Eksl. Moms: 319DKK
Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)