• Indkøbskurven er tom!

Løbetøj mænd

Løbetøj til mænd der vil yde det maksimale!


Her hos SportsFix forhandles et bredt udvalg af løbetøj til mænd. Mænd der holder af at, brugetid på en aktiv hverdag med masser af motion, og for hvem, det rigtige træningstøj er en væsentlig del af træningen. For de fleste er det nemlig langtfra ligegyldigt, hvordan pasformen er, når det kommer til løbe- og træningstøj. Det er vigtigt, at tøjet er behageligt at have på, og at der ikke er noget, som skaver, strammer og generer – på den måde er du sikret optimal bevægelsesfrihedder gør, at du får mest muligt ud af din træning.

Uanset, om du holder af at løbe lange ture udendørs, eller om du er en af de mange, som foretrækker fitness og styrketræning i dit lokale fitnesscenter, finder du tøjet til formålet her hos SportsFix. Her forhandler vi et bredt udvalg af trænings- og løbetøj til mænd, og vores sortiment indbefatter alt fra løbetrøjer og løbetights til t-shirts,shorts, jakker og diverse former for tilbehør.

Vi har naturligvis et tilsvarende udvalg af træningstøj til kvinder, hvor der ligeledes er noget for enhver smag og til ethvert formål.

Vores udvalg af løbetøj til mænd og kvinder er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som sikrerat huden kan ånde, og flere af modellerne fås i en lang række flotte farver.Derudover er der en række praktiske egenskaber, såsom reflekser, diskretelommer og svedtransporterende materialer, på langt de fleste af vores modellerinden for trøjer, tights, jakker m.m.

Er du derimoden af dem, som foretrækker en rask cykeltur frem for løb eller fitness, har vi ligeledes et bredt udvalg af tøj og tilbehør inden for denne kategori. Detgælder både cykeltrøjer, –bukser og –jakker samt diverse former for tilbehør og udstyr. Tag et kig på vores udvalg af tøj til en aktiv hverdag med masser af motion– lige her hos SportsFix.dk.

Lækkert løbetøj til mænd finder du her!

Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
89DKK Eksl. Moms: 71DKK
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre ...
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre og kan benyttes både til løb, men også til fitness. Taymory JN440 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under konkurrence eller træning, de er praktiske og funger..
699DKK Eksl. Moms: 559DKK
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-sh...
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-shirt er virkelig behagelig at løbe med. Dens lave vægt og tynde stof gør den yderst komfortabel, selv over længere distancer. Den har en løst siddende pasform, og man kan virkelige mær..
499DKK Eksl. Moms: 399DKK
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbej...
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbejakken er behagelig at løb i og beskytter både mod vind og regn. Taymory R11 vigtigste formål er at beskytte mod det dårlige vejr i de koldere vintermåneder, og derfor er den både vindt..
1.199DKK Eksl. Moms: 959DKK
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshor...
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshorts fra Taymory, er designet med detaljen for øje. I modsætning til de fleste løbeshorts, ligner R45 mere et par almindelige sportsshorts, men lad dig ikke narre af designet, for inde u..
529DKK Eksl. Moms: 423DKK
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan be...
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan benyttes både til løb men også til fitness. Taymory JN436 er designet til den kræsne løber, der ønsker fuld komfort under træning. De er praktiske og fungerer godt til træning .De er u..
429DKK Eksl. Moms: 343DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)