• Indkøbskurven er tom!

Løbetøj kvinder

Løbetøj til kvinder

Er du en aktiv kvinde, som holder af at løbe en tur i skoven eller at træne i dit lokale fitnesscenter, så ved du, hvor stor betydning, det rigtige træningstøj har for udbyttet af din træning. Det er langt fra uvæsentligt, at du føler dig godt tilpas i dit træningstøj, da det er med til at sikre, at du får det optimale ud af din løbeturen eller træningen i fitnesscentret.

Hos SportsFix findes et bredt udvalg af trænings- og løbetøj til kvinder, der gerne vil føle sig godt tilpas i en aktiv hverdag. Udvalget indbefatter alt fra løbetrøjer og –tights til løstsiddende shorts og behagelige løbejakker. Vores udvalg af løbetøj til kvinder er alt sammen fremstillet af kvalitets-materialer, og der findes tøj for enhver smag. Farveudvalget er stort, og uanset, hvad du føler dig godt tilpas i, finder du uden tvivl noget, du kan bruge blandt vores store udvalg af løbetøj til kvinder.

Vi forhandler naturligvis også et tilsvarende udvalg af løbe- og træningstøj til mænd, og her er der ligeledes masser af kvalitetstøj at vælge i mellem. Vores sortiment kan byde på et udvalg af løbetrøjer og –tights til en aktiv hverdag, samt t-shirts, shorts og jakker – der er uden tvivl noget for enhver smag. Ydermere forhandler vi forskellige former for tilbehør til løbeturen. Det gælder bl.a. sikkerhedsudstyr, herunder LED-lys, der hjælper dig med at blive set i mørke, samt løbe- og fitness-ure med GPS-funktion. Tag et kig på vores brede udvalg af løbetøj og –tilbehør til både kvinder og mænd.Hvis løb eller fitness ikke er din foretrukne motionsform, men du derimod er glad for at cykle, har vi ligeledes et bredt sortiment inden for cykeludstyr og –beklædning. Det gælder både trøjer, bukser og jakker samt forskellige former for tilbehør og udstyr til cykelturen. Tag et kig på vores udvalg i kategorien Cykeludstyr.

Løbetøj til kvinder der bare sidder som det skal!Macron 3/4 Løbetights Cheryl Kvinder
New
Macrons ¾-længde løbetights er lavet af et praktisk materiale,...
Macrons ¾-længde løbetights er lavet af et praktisk materiale, der nyder godt af et BodySupport-design, der er specielt designet til at beskytte dig mod kulde og samtidig understøtte dine muskler og reducere knæets kraftige bevægelse under støtte..
369DKK Eksl. Moms: 295DKK
Macron korte Løbetights Rachel Kvinder
New
Marcron korte løbetights garanterer dig høj ydeevne, samtidig ...
Marcron korte løbetights garanterer dig høj ydeevne, samtidig med at du får et stilfuldt feminint look. Baglommen med en vandtæt indre membran med auto-lås og den praktiske sidelomme sikrer, at du kan bære små genstande som gel, kosttilskud og di..
349DKK Eksl. Moms: 279DKK
Macron lange Løbetights Donna Kvinder
New
Macrons stræk træningsbukser til kvinder, er til længere og me...
Macrons stræk træningsbukser til kvinder, er til længere og mere krævende træningspas. De er designet for at beskytte mod kulde og understøtte de nederste muskler fuldt ud for at forhindre overbelastningskader takket være BodySupport-konstruktion..
599DKK Eksl. Moms: 479DKK
Macron lange Løbetights Ela Kvinder Grå
New
For længere og mere anstrengende træningssessioner er de lange...
For længere og mere anstrengende træningssessioner er de lange løbetights fra Macron helt ideelle. De er designet til kvinder, og fremstillet i bedste kvalitet. Løbetightsene har en tætsiddende pasform, og gør virkelig løbeturen behagelig.  ..
499DKK Eksl. Moms: 399DKK
Macron lange Løbetights Ela Kvinder Rød
New
For længere og mere anstrengende træningssessioner er de lange...
For længere og mere anstrengende træningssessioner er de lange løbetights fra Macron helt ideelle. De er designet til kvinder, og fremstillet i bedste kvalitet. Løbetightsene har en tætsiddende pasform, og gør virkelig løbeturen behagelig.  ..
499DKK Eksl. Moms: 399DKK
Macron Løbe t-shirt Phoebe Kvinder
New
Denne Løbe T-shirt fra Macron til kvinder er lavet af det inno...
Denne Løbe T-shirt fra Macron til kvinder er lavet af det innovative MDrySystem Speed ​​Dry stof, er denne løbe T-shirt designet til både træning og længere løb, hvor løberens behov for yderligere komfort. Dette innovative stof skaber en tynd og ..
399DKK Eksl. Moms: 319DKK
Macron Løbeshorts Tayler Kvinder
New
Macron Taylor løbeshorts til kvinder, er fremstillet af stretc...
Macron Taylor løbeshorts til kvinder, er fremstillet af stretch microfiber. De er lette at løbe i og de er lette at bære, derfor er de ideelle til både konkurrencer og træning i sommermånederne. løbeshortsen har flad snørebånd, indvendige trusser..
199DKK Eksl. Moms: 159DKK
Macron Løbetrøje Greta Kvinder
New
Langærmet løbetrøje til kvinder med ¼-længde lynlås froan, der...
Langærmet løbetrøje til kvinder med ¼-længde lynlås froan, der gør det muligt at justere dybden af ​​halsen. Løbetrøjen er designet til mellemlange træningssessioner i moderate temperaturer. Med et hul, som du kan sætte tommelfingeren igennem, hv..
449DKK Eksl. Moms: 359DKK
TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
61DKK 89DKK Eksl. Moms: 49DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS  JN435
Sale
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan be...
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan benyttes både til løb og til fitness. Taymory JN435 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under træning.De er praktiske og fungerer godt til træning om vinteren, hv..
419DKK 599DKK Eksl. Moms: 335DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS JN440
Sale
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre ...
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre og kan benyttes både til løb, men også til fitness. Taymory JN440 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under konkurrence eller træning, de er praktiske og funger..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT KVINDER R42
Sale
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 e...
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 er en af de bedste løbe T-shirt, vi har set på markedet og tilmed til en fornuftig pris. R42 er vævet i et letvægtsmateriale og er aktivt svedtransporterende. Den er elastisk og yderst ..
349DKK 499DKK Eksl. Moms: 279DKK
Viser 1 til 12 af 14 (2 Sider)