• Indkøbskurven er tom!

Løbetøj kvinder

Løbetøj til kvinder

Er du en aktiv kvinde, som holder af at løbe en tur i skoven eller at træne i dit lokale fitnesscenter, så ved du, hvor stor betydning, det rigtige træningstøj har for udbyttet af din træning. Det er langt fra uvæsentligt, at du føler dig godt tilpas i dit træningstøj, da det er med til at sikre, at du får det optimale ud af din løbeturen eller træningen i fitnesscentret.

Hos SportsFix findes et bredt udvalg af trænings- og løbetøj til kvinder, der gerne vil føle sig godt tilpas i en aktiv hverdag. Udvalget indbefatter alt fra løbetrøjer og –tights til løstsiddende shorts og behagelige løbejakker. Vores udvalg af løbetøj til kvinder er alt sammen fremstillet af kvalitets-materialer, og der findes tøj for enhver smag. Farveudvalget er stort, og uanset, hvad du føler dig godt tilpas i, finder du uden tvivl noget, du kan bruge blandt vores store udvalg af løbetøj til kvinder.

Vi forhandler naturligvis også et tilsvarende udvalg af løbe- og træningstøj til mænd, og her er der ligeledes masser af kvalitetstøj at vælge i mellem. Vores sortiment kan byde på et udvalg af løbetrøjer og –tights til en aktiv hverdag, samt t-shirts, shorts og jakker – der er uden tvivl noget for enhver smag. Ydermere forhandler vi forskellige former for tilbehør til løbeturen. Det gælder bl.a. sikkerhedsudstyr, herunder LED-lys, der hjælper dig med at blive set i mørke, samt løbe- og fitness-ure med GPS-funktion. Tag et kig på vores brede udvalg af løbetøj og –tilbehør til både kvinder og mænd.Hvis løb eller fitness ikke er din foretrukne motionsform, men du derimod er glad for at cykle, har vi ligeledes et bredt sortiment inden for cykeludstyr og –beklædning. Det gælder både trøjer, bukser og jakker samt forskellige former for tilbehør og udstyr til cykelturen. Tag et kig på vores udvalg i kategorien Cykeludstyr.

Løbetøj til kvinder der bare sidder som det skal!TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
71DKK 89DKK Eksl. Moms: 57DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS  JN435
Sale
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan be...
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan benyttes både til løb og til fitness. Taymory JN435 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under træning.De er praktiske og fungerer godt til træning om vinteren, hv..
479DKK 599DKK Eksl. Moms: 383DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS JN440
Sale
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre ...
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre og kan benyttes både til løb, men også til fitness. Taymory JN440 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under konkurrence eller træning, de er praktiske og funger..
559DKK 699DKK Eksl. Moms: 447DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT KVINDER R42
Sale
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 e...
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 er en af de bedste løbe T-shirt, vi har set på markedet og tilmed til en fornuftig pris. R42 er vævet i et letvægtsmateriale og er aktivt svedtransporterende. Den er elastisk og yderst ..
399DKK 499DKK Eksl. Moms: 319DKK
TAYMORY LØBEJAKKE R11
Sale
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbej...
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbejakken er behagelig at løb i og beskytter både mod vind og regn. Taymory R11 vigtigste formål er at beskytte mod det dårlige vejr i de koldere vintermåneder, og derfor er den både vindt..
959DKK 1.199DKK Eksl. Moms: 767DKK
TAYMORY LØBETIGHTS JN436
Sale
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan be...
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan benyttes både til løb men også til fitness. Taymory JN436 er designet til den kræsne løber, der ønsker fuld komfort under træning. De er praktiske og fungerer godt til træning .De er u..
343DKK 429DKK Eksl. Moms: 274DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)