• Indkøbskurven er tom!

Løbetøj

Få mere ud af dit løb med løbetøj i god kvalitet

Hvad enten du er motionist eller professionel, er det vigtigt at have løbetøj der fungerer og sidder som det skal. Det gør løbeoplevelsen meget bedre, og hvis du er seriøs, bør du give dig selv lov til at købe funktionelt og komfortabelt løbetøj med en god pasform. Du vil ikke fortryde det og vil aldrig vende tilbage til de løse joggingbukser og den fleecetrøje, som din krop ikke kan ånde i. Løbetøj fra SportsFix giver dig præcis det, du har brug for, vi har udvalgt løbetøj til dig med fokus på både funktionalitet, kvalitet og design.

Løbetøjskal have en god pasform. Ikke for løst, og ikke for stramt. Du skal føle, at din krop er støttet samtidig med, at du stort set ikke mærker, at du har løbe tøjet på. Materialet skal være blødt og lækkert, der skal være god komfort,og kroppen skal kunne ånde. Tøjet skal have en nedkølende effekt, så din kropikke bliver overophedet, når det er varmt. Disse ting bør du aldrig gå på kompromis med, hvad enten du er ambitiøs og går efter de mest optimaleresultater eller motionist med fokus på en behagelig oplevelse i et roligt tempo.

Løbetrøjer og løbejakker skal beskytte din overkrop i regn og vind. Hvis du bliver kold og våd, vil din krop bruge alt for meget energi på at holde dig varm og ikke på at løbe. Det er ikke tilfredsstillende. Tøjet skal arbejde FOR dig og ikke imod dig. 

Produktsortimentet består af løbebukser, løbeshorts, løbetights, løbejakker, løbetrøjer, løbeveste, løbestrømper, huer og handsker.

Noget løbetøj er bare bedre end andet, det kan vi ikke komme uden om.Avanceret søgning

TAYMORY HALSKRAVE BUFF
Sale
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en...
Halskrave der hjælper dig på de kolde dage. Taymory Buff er en halskrave, der hjælper med at holde dig varm om halsen i de kolde vintermåneder. Den er produceret i et materiale, der er aktivt svedtransporterende, og du vil derfor ikke opleve, at ..
71DKK 89DKK Eksl. Moms: 57DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS  JN435
Sale
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan be...
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan benyttes både til løb og til fitness. Taymory JN435 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under træning.De er praktiske og fungerer godt til træning om vinteren, hv..
479DKK 599DKK Eksl. Moms: 383DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS JN440
Sale
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre ...
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre og kan benyttes både til løb, men også til fitness. Taymory JN440 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under konkurrence eller træning, de er praktiske og funger..
559DKK 699DKK Eksl. Moms: 447DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT KVINDER R42
Sale
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 e...
Let og super behagelig løbe T-shirt til kvinder. Taymory R42 er en af de bedste løbe T-shirt, vi har set på markedet og tilmed til en fornuftig pris. R42 er vævet i et letvægtsmateriale og er aktivt svedtransporterende. Den er elastisk og yderst ..
399DKK 499DKK Eksl. Moms: 319DKK
TAYMORY LØBE T-SHIRT MÆND R41
Sale
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-sh...
Super let og behagelig løbe T-Shirt fra Taymory. R41 løbe T-shirt er virkelig behagelig at løbe med. Dens lave vægt og tynde stof gør den yderst komfortabel, selv over længere distancer. Den har en løst siddende pasform, og man kan virkelige mær..
399DKK 499DKK Eksl. Moms: 319DKK
TAYMORY LØBEJAKKE R11
Sale
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbej...
Let og vindtæt løbejakke i god kvalitet fra Taymory. R11 Løbejakken er behagelig at løb i og beskytter både mod vind og regn. Taymory R11 vigtigste formål er at beskytte mod det dårlige vejr i de koldere vintermåneder, og derfor er den både vindt..
959DKK 1.199DKK Eksl. Moms: 767DKK
TAYMORY LØBESHORTS MÆND R45
Sale
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshor...
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshorts fra Taymory, er designet med detaljen for øje. I modsætning til de fleste løbeshorts, ligner R45 mere et par almindelige sportsshorts, men lad dig ikke narre af designet, for inde u..
423DKK 529DKK Eksl. Moms: 338DKK
TAYMORY LØBETIGHTS JN436
Sale
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan be...
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan benyttes både til løb men også til fitness. Taymory JN436 er designet til den kræsne løber, der ønsker fuld komfort under træning. De er praktiske og fungerer godt til træning .De er u..
343DKK 429DKK Eksl. Moms: 274DKK
TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
559DKK 699DKK Eksl. Moms: 447DKK
Viser 1 til 9 af 9 (1 Sider)