• Indkøbskurven er tom!

Løbetights

Løbetights du ikke vil have af igen!

Der er mange, for hvem det gør sig gældende, at tætsiddende og åndbare løbetights er en god løsning, når det kommer til løbetræning. Med et par gode, åndbare løbetights bliver din daglige træning en god oplevelse, og den tætsiddende pasform gør, at du kan bevæge dig frit og ugeneret.  

Hos SportsFix forhandler vi et udvalg af både lange og korte tights, som kan anvendes til lige netop den træningsform, der motiverer dig til et aktivt liv – uanset, om du holder af at løbe udendørs i skoven eller i byen, eller om du foretrækker at træne i dit lokale fitnesscenter, finder du gode tights til formålet her hos SportsFix.Hos SportsFix forhandler vi løbetights til både damer og herrer, og vores modeller fås i en række forskellige farver og kvaliteter. Fælles for modellerne er, at de har en god pasform, som sikrer dig optimal bevægelsesfrihed, når du træner, samt at de er fremstillet i åndbart og svedtransporterende stof, som langt fra er et uvæsentligt element, når det kommer til hård træning.Flere af modellerne i vores udvalg har reflekser, som gør det lettere for bilister og cyklister at spotte dig i mørke, og de fleste af modellerne er ligeledes udstyret med praktiske og diskrete lommer. Det er derfor intet problem at have nøglerne og mobiltelefonen med, når du træner. 

Uanset, hvilken form for træning, du foretrækker, er det vigtigt, at du finder træningstøj, som passer til lige netop dine behov. Det er altafgørende, at dit træningstøj er behageligt for dig at have på, og at det ikke strammer og generer. Træningstøj, som er ubehageligt at have på, begrænser din fysiske udfoldelse og er dermed med til at forhindre, at du får det optimale ud af din træning. Vælg derfor kvalitetstræningstøj – heriblandt et par gode løbetights – som du føler dig godt tilpas i, og se nærmere på vores udvalg her hos SportsFix.

Optimerer din træning med løbetights fra SportsFixTAYMORY LANGE LØBETIGHTS  JN435
Sale
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan be...
Lækre lange løbetights. Taymory JN435 er super lækre og kan benyttes både til løb og til fitness. Taymory JN435 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under træning.De er praktiske og fungerer godt til træning om vinteren, hv..
479DKK 599DKK Eksl. Moms: 383DKK
TAYMORY LANGE LØBETIGHTS JN440
Sale
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre ...
Lækre foret lange løbetights. Taymory JN440 er virkelig lækre og kan benyttes både til løb, men også til fitness. Taymory JN440 er designet til den kræsende løber, der ønsker fuld komfort under konkurrence eller træning, de er praktiske og funger..
559DKK 699DKK Eksl. Moms: 447DKK
TAYMORY LØBETIGHTS JN436
Sale
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan be...
Lækre korte løbetights. Taymory JN436 er super lækre og kan benyttes både til løb men også til fitness. Taymory JN436 er designet til den kræsne løber, der ønsker fuld komfort under træning. De er praktiske og fungerer godt til træning .De er u..
343DKK 429DKK Eksl. Moms: 274DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)