• Indkøbskurven er tom!

Løbeshorts

Løbeshorts til mænd og kvinder

Ikke alle følger sig tilpasse i stramme tights og fortrækker et par løse løbeshorts i stedet for. Her finder du shorts specielt udviklet til løb og anden træning,hvilket sikrer dig en løbeshorts med en perfekt pasform og komfort. Generelt kan løbeshorts benyttes af både mænd og kvinder og kan bruges til både løb og styrketræning mm.

Vi forhandler kun løbeshorts som er i høj kvalitet, shorts som er medvirkende til at du som motionist kan koncentrere dig om det du skal – nemlig at yde det maksimale indenfor netop din trænings-form. Er du på udkig efter et par lækre løbetights, så tjek vores udvalg ud her!

Løbeshortstil både mænd og kvinder ses herunder:Macron Løbeshorts Tayler Kvinder
New
Macron Taylor løbeshorts til kvinder, er fremstillet af stretc...
Macron Taylor løbeshorts til kvinder, er fremstillet af stretch microfiber. De er lette at løbe i og de er lette at bære, derfor er de ideelle til både konkurrencer og træning i sommermånederne. løbeshortsen har flad snørebånd, indvendige trusser..
199DKK Eksl. Moms: 159DKK
TAYMORY LØBESHORTS MÆND R45
Sale
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshor...
Lækre løbeshorts til både træning og konkurrence. R45 Løbeshorts fra Taymory, er designet med detaljen for øje. I modsætning til de fleste løbeshorts, ligner R45 mere et par almindelige sportsshorts, men lad dig ikke narre af designet, for inde u..
370DKK 529DKK Eksl. Moms: 296DKK
Viser 1 til 2 af 2 (1 Sider)