• Indkøbskurven er tom!

Løbeur med GPS

Løbeur med GPS - Optimerer din træning!


Blandt det store udvalg af løbeure, som i dag findes på markedet for løbe- og fitnessudstyr, er særligt løbeure med GPS populære. Løbeure med GPS giver aktive og seriøse fitnessudøvere mulighed for at få indsigt i deres træning samt at kortlægge deres løberute i detaljer. Dertil kommer som oftest en række andrepraktiske egenskaber, herunder pulsmåling og kalorieberegning, som alt sammenkan være med til at gøre løbeturen sjovere.

Overvejer du at anskaffe dig et løbeur til at kortlægge din træning, er det derfor værd at overveje et af de mange løbeure med GPS, som fås på markedet. Derudover kan det være en god idé at overveje, hvilke behov du har for at få indsigt i din træning, for derefter at undersøge det store udvalg. Der findes nemlig ure i mange forskellige prisklasser og designs, som kan opfylde mange forskelligebehov – ikke mindst når det kommer til brugervenlighed og funktioner.

Kan du løbe lidt hurtigere næste gang? Track din løbe tur med et løbeur med GPS.TOMTOM RUNNER 3
Sale
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, s...
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: Tæl skridt ..
699DKK 999DKK Eksl. Moms: 559DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: ..
1.049DKK 1.499DKK Eksl. Moms: 839DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO + MUSIC
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på:Tæl skridt..
1.329DKK 1.899DKK Eksl. Moms: 1.063DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)