• Indkøbskurven er tom!

Fitness ure

Track din kalorieforbrænding med et fitness ur

Påtænkerdu at anskaffe dig et løbe- eller fitness-ur, er der en del ting at tage højdefor. Markedet er nemlig stort, når det kommer til udstyr, som kan hjælpe aktivefitness-udøvere med at få indsigt i deres træning – deriblandt ure med diversefunktioner til at kortlægge træningen.

Nårdu skal vælge et fitness-ur kan du vælge at tage udgangspunkt i prisniveauet,da der findes ure i mange forskellige prisklasser. Dertil kommer design ogbrugervenlighed, da det i mange henseender kan være afgørende for, om duoverhovedet får brugt uret. Sidst, men ikke mindst, bør du overveje, hvilkeminimumskrav, du har til urets funktioner og egenskaber – her er er nemligmange muligheder, bl.a. pulsmåling, kalorietæller og GPS-funktion. Det kanderfor være en god idé at undersøge markedet, så du finder lige netop dét fitness-ur,som kan opfylde dine behov, når det kommer til design, funktionalitet ogbrugervenlighed. Her hos SportsFix har vi allerede hjulpet dig godt på vej, med at tilbyde dig nogle af de bedste ure på markedet.

Alle fitnessudøvere burde investere i et fitness ur i god kvalitet.

TOMTOM RUNNER 3
Sale
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, s...
Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: Tæl skridt ..
699DKK 999DKK Eksl. Moms: 559DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på: ..
1.049DKK 1.499DKK Eksl. Moms: 839DKK
TOMTOM RUNNER 3 CARDIO + MUSIC
Sale
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktivit...
TomTom Runner 3 er designet til at tracke dine daglige aktiviteter, så du nemt har alle informationer live ved hånden, til at fastholde en sund og aktiv livsstil. Med TomTom Runner 3 kan du give dig selv daglige udfordringer baseret på:Tæl skridt..
1.329DKK 1.899DKK Eksl. Moms: 1.063DKK
Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)