• Indkøbskurven er tom!

Cykeljakker

Cykeljakker og cykelveste

Er du en af de mange mænd og kvinder, som holder af at inddrage cykling som en del af en aktiv hverdag? Hvis dette er tilfældet, så ved du, hvor stor betydningden rette påklædning har for din daglige tur på cyklen. Med den rette påklædning, som er fleksibel og behagelig, og som ikke strammer og generer nogen steder, opnår du en langt bedre oplevelse af din træning – i særdeleshed, hvis du er en af dem, som holder af at tilbringe mange timer på cyklen.

Hvis du derudover foretrækker at cykle udendørs – enten i byen, på landevejen eller i skoven – er en god jakke eller en vest, som er særligt velegnet til cykling, en rigtig god idé. Hos SportsFix forhandler vi cykeljakker og cykelveste, der hjælper dig med at holde dig tør og varm, når du cykler, og disse jakker og veste er særligt velegnede cykeltræning. Vi har et udvalg af cykeljakker og cykelveste, som både er fleksible og behagelige at have på, og der findes modeller til både mænd og kvinder. Modellerne er fremstillet af kvalitets-materialer, og ud over at være optimale for den dagligecykeltræning er de både praktiske og anvendelige til eksempelvis triathlon eller duathlon.

Udover et udvalg af cykeljakker forhandler vi øvrigt cykeltøj og –tilbehør.. Det gælder ikke mindst et udvalg af cykeltrøjer og –bukser, der kan anvendes i al slags vejr, og som fås til både mænd og kvinder. Dertil kommer et udvalg af bl.a. sikkerhedsudstyr, som er med til at øge din sikkerhed på cykelturen.

Er du derimod større tilhænger af fitness eller løbetræning, finder du ligeledeset udvalg af træningstøj til formålet her. Vi forhandler løbetøj og –tilbehør, hvor der også her findes et produktudvalg til både mænd og kvinder. Tag derfor et kig på vores udvalg af løbetøj til både udendørs og indendørs brug.

Cykeljakke og cykelvest holder dig tør og varm.TAYMORY MULTISPORT VEST MÆND B6
Sale
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ek...
Taymory multisport vest til mænd er til dig, der søger lidt ekstra varme, hvad enten du løber eller cykler. Man skal huske, at en multisport vests vigtigste formål er, at holde dig varm og tør under den daglige træning. Taymory B6 multisport vest..
489DKK 699DKK Eksl. Moms: 391DKK
Viser 1 til 1 af 1 (1 Sider)